Reset İçin Indiegogo Kampanyası Başladı

Şimdilik 4.000€ toplanmış durumda.
11.11.2013 18:35 Gökhan Yılmaz

 
      Birinci bakış açısına sahip olan bulmaca ve gizem oyunu olan Reset için destek kampanyası başlatıldı. Kickstarter'ın Avrupa için bir benzeri olan Indiegogo üzerinden oyunun 45 gün içerisinde 65.000€ toplaması bekleniyor.
 
     Zamanda geri giderek kendinizle co-op yapacağınız oyunda karşınıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışacaksınız. Özellikle ilk duyurulduğunda görselliği ile etkilemeyi başaran yapım, müzikleriyle de duygusallık veriyor.
 
     Oyun için bağış seçenekleri 20€'dan başlıyor ve en düşük ücret ile oyunu indirimli olarak satın almış oluyorsunuz. Eğer ilginizi çektiyse yapımın Indiegogo sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RESET Platformlar: PC Geliştirici: Theory Interactive Dağıtıcısı: Theory Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler