Resident Evil 3 Remake Grafik Karşılaştırması (1999 - 2020)

11.12.2019 17:07 Özgür Eroğlu

 
 
Bu yılın en önemli yapımlarından olan hatta ödüller de kazanan Resident Evil 2 Remake'in devamı Resident Evil 3 Remake bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün duyuruldu. 
 
1999 yapımı olan ve hem seri, hem de oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Resident Evil 3 tekrardan yapılacak ve günümüz grafiklerinde satışa sunulacak. 
 
Cycu1 adlı bir YouTube kanalı da oyunun 1999 versiyonu ile yeni duyurulan versiyonun grafik karşılaştırmasını yapmış. Tahmin ettiğiniz gibi gayet kaliteli duruyor. Ancak grafiklerin ne kadar ileriye gittiğini bu şekilde görmek gerçekten insanı şaşırtıyor.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Resident Evil 3 Remake, 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler