Resident Evil 3 Remake Satışları 5 Milyonu Aştı

08.02.2022 11:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Resident Evil 3'ün yeniden yapım sürümünün dünya çapında beş milyon satışı aştığını duyurdu. Resident Evil 3, 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıktı.
 
Resident Evil 3 remake, tıpkı Resident Evil 2 remake'te olduğu gibi, yüksek çözünürlüklü grafikler ve modernize edilmiş oynanış mekaniklerini içeriyor.

Oyun ilaç şirketi Umbrella Corporation tarafından biyolojik silah olarak geliştirilen T-virüsünün Raccoon City'ye getirdiği korkunç salgın esnasında geçiyor. Oyuncular Special Tactics and Rescue Service ekibinin üyesi Jill Valentine olarak salgın ve Nemesis ile baş etmeye çalışıyor.

Resident Evil 3 remake ayrıca çok oyunculu mod olarak NeoBards Entertainment tarafından geliştirilen 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi Project Resistance'ı içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler