Resident Evil 3 Remake'te Bıçağınız Kırılmayacak

23.03.2020 14:24 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil 2 remake'te tüm bıçaklarda sağlamlık seviyesi vardı ve birkaç kullanımdan sonra kırılıyorlardı. Resident Evil 3 remake'te bu değişiyor.
 
Game Informer'a konuşan oyunun yapımcısı Peter Fabiano, Resident Evil 3 remake'te bıçağınızın kırılmayacağını ve oyunu sadece bıçak kullanarak bitirebileceğinizi doğruladı.
 
"Resident Evil 3 remake'te bıçağı tükenmez yaptık ve böylece her zaman kullanabilirsiniz."
 
"Bu bir hayatta kalma korku oyunu ve her şeyiniz tükenebilir. Mermileriniz, bitkileriniz ve tüm eşyalarınız tükenebilir. Peki her şeyiniz tükenirse elinizde ne kalır? Bıçak. Bıçak oyunda her zaman güvenebileceğiniz bir silah olacak."
 
Resident Evil 3 remake 3 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyunun demosunu buradan indirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 3 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 4 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 5 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler