Resident Evil 3 Remake'ten Bolca Oyun İçi Görsel Paylaşıldı

15.01.2020 00:03 Özgür Eroğlu

Bu yılın en çok beklenen yapımlarından biri olan Resident Evil 3 Remake'ten geçtiğimiz saatlerde yeni bir fragman paylaşılmıştı. Şimdi de bolca oyun içi görsel paylaşıldı. 
 
Resident Evil 3 Remake 3 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Jill Valentine, Umbrella'nın uyguladığı vahşete tanıklık eden Raccoon City'de kalan son insanlardan biridir. Umbrella onu durdurmak için büyük gizli silahı Nemesis'i kullanıyor!
 
Jill olarak oynarken Capcom'un tescilli RE Motoru kullanılarak büyüleyici bir şekilde yeniden yaratılan Raccoon City'nin karmaşa dolu, zombi istilası altındaki sokaklarında yol almanız gerekiyor. 1999 klasiğinin yeniden tasarlanan bu versiyonunda bulmacaları çözün, diğer korkutucu yaratıklarla karşılaşın ve amansız Nemesis'ten kaçmaya çalışın!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler