Resident Evil 5: Alternative Edition Detayları

Jill hayranları muhtemelen oyunun bu versiyonunu denemek isteyeceklerdir.
26.09.2009 16:20 İhsan Aktı

Capcom tarafından TGS 09'da duyurulan Resident Evil 5:Alternative Edition ile ilgili bazı detaylar açıklanırken oyunun ilk videosu da internete sızdırıldı.

Ps3 versiyonunun motion controller (wand) desteği içereceği açıklanan Resident Evil 5:Alternative Edition'da  (oyunun hayranlarının isteği üzerine) orjinal oyunda bir anı olarak yer alan  Spencer malikanesi bölümü bulunacak. Bununla birlikte bu bölümde oyun severlere Jill ile Chris'i kontrol etme imkanı tanınacak.

Şu an  sadece Japonya için duyurulan Resident Evil 5: Alternative Edition'ın batı'da da piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Resident Evil 5:Alternative Edition'ın internete sızdırılan ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



(Video:Youtube)




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 : Gold Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 4 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 5 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 6 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler