Resident Evil 6 Duyuruldu + İlk Video!

20.01.2012 00:51 Samet Konuksal


     Uzun süredir söylentisi dolaşan Resident Evil 6, en nihayetinde gün itibariyle duyuruldu. Geçtiğimiz saatler içinde internete düşen Resident Evil 6 ile ilgili bilgiler, yayınlanan duyuruyla birlikte onaylanmış oldu.
 
      Yayınlanan duyuruya göre ilk olarak Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkışını yapacak olan Resident Evil 6'yı, PC sürümü takip edecek. PS3 ve X360 sürümlerinin çıkışı olarak 20 Kasım tarihi verilen Resident Evil 6, Operation Racoon City'den tam 10 yıl sonrasını konu alacak.
 
      Leon S. Kennedy ve Chris Redfield'i karakter olarak barındıran Resident Evil 6 adına serinin yapımcısı Hiroyuki Kobayashi, "Resident Evil 6'da ortaya çıkarmak istediğimiz şey, hikayedeki gerginliği oyunculara hissettirmek, co-op moduyla da oyuncuları bir aksiyon - korku mücadelesine sürüklemek. Oyunla birlikte hem serinin hayranlarını, hem de seriye yeni gelenleri avlayacağımıza eminiz." şeklinde bir demeçte bulundu.
 
      Ek olarak, duyuruyla birlikte Resident Evil 6'ya ait ilk video da yayınlandı. Baş kahramanlarımızı gördüğümüz videoda, gerilim sahneleri bizlere Resident Evil serisinin eski havasını anımsatıyor. Oyun içinden oynanış kısımlarını da içeren duyuru videosunun sonlarına doğru aksiyon sahneleri daha da artıyor. Ancak Resident Evil 6'nın videosunun ilk kısmı bile, serideki gerilimi özleyenlere iyi bir referans olacaktır.
 
      Herneyse, daha fazla uzatmayalım. Resident Evil 6 adına yayınlanan ilk görsel ve tanıtım videosu;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 15 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler