Resident Evil 7 Serinin Diğer Oyunlarından Daha Zor Olacak

05.01.2017 03:10 Gazali Çetinkaya

 
   Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil serisindeki diğer oyunlardan daha zor olarak karşımıza çıkacak.
 
   Xbox: The Official Magazine ile röportaj yapan oyunun baş tasarımcısı Hajime Horiuchi, kasıtlı olarak Resident Evil 7'yi serideki diğer oyunlardan daha zor yaptıklarını açıkladı.
 
"Korku yönüne daha fazla odaklanmak istedik. Eğer oyun çok kolay olur ve düşman ile gerçekleştirilen karşılaşmalar büyük bir etki yaratmazsa oyuncuların gerilim ile kaygı hissini yaşayamayacağından endişelendik. Bir düşmanla karşılaştığınızda bile o bir düşmanın sizi öldürebilme yeteneğine sahip olacağından emin olmak istedik."
 
   Capcom bu açıklamasında olduğu gibi daha önceki birçok açıklamasında da oyunun korkuya odaklanacağını söyledi. Hatta oyunun birinci şahıs görüşe geçme ve sadece tek kişilik moda sahip olması da korku unsurunu yükseltme amaçlı yapılmış.
 
   Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.
 
    Oyun baştan sona Sony'nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR ile de oynanabilecek. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bir poster ile oyunun 12 ay boyunca PlayStation VR'a özel olacağı ortaya çıkmıştı. Çıkışından 12 ay sonra Resident Evil 7'nin HTC Vive ve Oculus Rift gibi diğer sanal gerçeklik cihazlarına da gelmesini bekleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler