Resident Evil 7'nin Not a Hero DLC'si için Üç Yeni Ekran Görüntüsü

17.09.2017 23:44 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom, Resident Evil 7'nin ücretsiz olarak sunulacak indirilebilir içeriği Not a Hero için üç adet yeni ekran görüntüsü paylaştı. 
 
   Not a Hero indirilebilir içeriğinde deneyimli BSAA askeri Chris Redfield'ın geri dönüşüne şahit olacağız. Resident Evil 7: biohazard'ta Ethan Winters'ın başından geçen olaylarını sonrasını konu alacak indirilebilir içerik ana oyunda karşılaşmadığımız yeni tehditler karşısında Chris olarak oynayabileceğimiz yepyeni bir deneyim getirecek.  
 
   Ücretiz indirilebilir içerik Not a Hero, $14.99 / €14.99 / £11.99 fiyat ile satışa sunulacak indirilebilir içerik End of Zoe ve ana oyun dahil tüm içeriklere sahip olacak Resident Evil 7: biohazard Gold Edition 12 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler