Resident Evil: Afterlife'ın İlk Tanıtım Videosu

04.04.2010 00:31 Ersin Kılıç


     Milla Jovavich'in başrolünü oynadığı yeni Resident Evil filmi Afterlife'ın ilk tanıtım videosu nihayet yayınlandı.
 
     İlk olarak 2010 yılında sinemalarda boy göstermesi planlanan fakat daha sonra 2011 yılına sarkabileceği açıklanan Resident Evil Afterlife'ın en büyük özelliği James Cameron'nun Avatar filminde olduğu 3D teknolojisini destekleyecek olması.
 
     Jovavich'in tekrar Alice karakterini canlandıracağı filmde Ali Larter, Claire rolünde, Spencer Locke, K-Mart rolünde ve Prison Break'ten hatırlayacağımız Wentworth Miller ise Chris Redfield rolüyle karşımıza çıkacak.

     Filmin ilk videosunda Chris'i göremiyoruz. Gördüğümüz bir diğer önemli karakter ise Albert Wesker rolündeki Shawn Roberts oluyor. Filmin bu ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
     Şahsen serinin diğer filmlerinde olduğu gibi çokta heyecanlandığımı malesef söyleyemeyeceğim.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 : Gold Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Half Life 2 RTX Modundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 28 Ağustos Nintendo Indie World Etkinliğinde Duyurulan Bağımsız Oyunlar 28 Ağustos Nintendo Direct 2024 Sunumunda Tanıtılan Tüm Oyunlar 28 Ağustos Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu 28 Ağustos Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek 28 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler