Resident Evil Animasyon Dizisinde Claire ve Leon'u Resident Evil 2 Remake Aktörleri Seslendirecek

12.03.2021 11:59 Gazali Çetinkaya

 
Netflix'in CGI animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness'ta Claire Redfield ile Leon S. Kennedy'i seslendirecek isimler belli oldu.

Resident Evil 2 remake'te bu iki karaktere ses veren Stephanie Panisello ve Nick Apostolides.

Netflix, diziden yeni hikaye detayları da paylaştı.
 
2006'da, Resident Evil 4'teki olaylardan birkaç yıl sonrasında geçecek. Beyaz Saray'daki gizli bilgilerin ihlalinin soruşturulmasında görevlendirilenler arasında Leon S. Kennedy de bulunur ve ışıklar söndüğünde Leon ile SWAT ekibi zombi sürüsünü alt etmek zorunda kalacaktır.
 
TerraSave personeli Claire Redfield ise mültecilere destek sağlamak için ziyaret ettiği ülkede genç bir çocuğun çizdiği ve viral enfeksiyon gibi görünen gizemli bir resimle karşılaşır ve bunu araştırmaya koyulur. Claire, sosyal yardım tesisi yapılmasını talep etmek adına sonraki gün Beyaz Saray'ı ziyaret eder ve burada Leon ile karşılaşır. Leon, çocuğun çizgidi bu görsel ile zombi salgını arasında bir bağlantı olduğunu düşünür fakat Claire'a aksini söyler. Bu sırada salgın ülkeyi sarsan olaylara yol açmaya başlamıştır.
 
Resident Evil: Infinite Darkness 2021'de yayınlanacak.
 
Bunun yanı sıra bir de live-action Resident Evil reboot filmi geliyor ve Johannes Roberts'ın yönettiği film 3 Eylül 2021'de vizyona girecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler