Resident Evil HD Remastered Duyuruldu

05.08.2014 13:08 Alkan Adakaner


    Capcom'un Gamecube'e özel olarak çıkardığı Resident Evil Remake serinin ilk oyununun yeni içeriklerle ve çok daha kaliteli grafiklerle piyasaya çıkarılmış haliydi. Şimdi bu oyun multiplatform olarak piyasaya çıkacak.
 
    PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 ve Xbox One için hazırlanan oyun 27 Kasım'da Japonya'da piyasaya çıkacak. Henüz oyunun Avrupa ve Kuzey Amerika'da ne zaman çıkacağıyla ilgili herhangi bir açıklamaysa yapılmadı.
 
    Resident Evil Remake sadece Gamecube için piyasaya çıktığından çok sayıda oyuncu bu oyunu oynama imkanına sahip olamamıştı. O nedenle Resident Evil Remake'in HD grafiklerle, multiplatform olarak çıkması oldukça önemli. Serinin hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat.
 
    Aşağıda Famitsu dergisinin duyuru görselini bulabilirsiniz. (çözünürlüğün düşük olduğunu belirtelim)
 
Güncelleme: Oyun Batı bölgelerine 2015 yılının başında gelecek ve büyük ihtimalle sadece dijital olarak satışa çıkacak. Geliştiriciler oyunun grafik ve ses kalitesinin arttırılacağını söylüyorlar. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil HD Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler