Resident Evil: Mercenaries 3D'den Harika Bir Video

Bu yıl çok sayıda Resident Evil oyunu piyasaya çıkıyor
29.03.2011 23:32 Alkan Adakaner


     Resident Evil: The Mercenaries 3D'nin yeni videosu yayınlandı. 3DS'e özel olarak hazırlanan oyun co-op ve multiplayer modlar içeriyor. Zombilere karşı diğer oyuncularla beraber mücadele ettiğimiz oyunun bu videosunda Jill ve Wesker'ı görüyoruz.
 
     Videoya baktığımızda oyunun grafiklerinin gerçekten de oldukça iyi göründüğünü söyleyebiliriz. 3DS'e çıkan diğer yapımlarla kıyaslandığında grafikler çok üst düzey bir performans sergiliyor. Capcom'un diğer yapımcıları tembellik yapıp 3DS'e kötü grafikli oyun yaptıkları gerekçesi ile suçlamasının nedeni anlaşılıyor.
 
      Karakterlerin Residnet Evil 4 ve 5 benzeri savaş sistemi ile yönettiğimiz The Mercenaries 3D'de istersek TPS, istersek de FPS modunda düşmana ateş etme şansımız bulunacak.
 
      3DS için çıkacak oyunlar arasında en iyilerinden birisi olarak görünen RE: The Mrcenaries 3D'nin yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 2 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler