Resident Evil: Operation Raccoon City Duyuruldu

Operation Raccoon City'nin ilk görüntülerini merakla bekliyoruz
25.03.2011 00:00 Gökhan Yılmaz

 
     PSP için SOCOM: Tactical Strike ve Fireteam Bravo 3, PlayStation 3 için ise SOCOM: Confrontation oyunlarını geliştiren Slant Six Games'in yeni bir Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığı doğrulandı. Resident Evil: Operation Raccoon City ismindeki oyun bu sonbahar aylarında çıkacak.
 
     Official Xbox Magazine'den gelen ilk bilgilere göre Slant Six'in Resident Evil'ı takım tabanlı shooter olacak ve 4 kişiye kadar multiplayer desteği bulunacak. Oyuncular Vector, Beltway, Bertha ve Spectre isimlerindeki yeni karakterleri yöneterek hayatta kalma mücadelesi verecekler.
 
     Operation Raccoon City'de zombiler üç farklı yolla sizin nerede olduğunuzu tespit edecekler: Görerek, Duyarak ve Koklayarak. Karakterler orijinal Resident Evil'ın zaman çizelgesi ile paralel olarak ilerleyecek ve seriden tanıdık karakterlere rastlayabilecekler (Hatta öldürebilcekler). Ayrıca kazandıkları XP'ler ile yeni yetenekler ve silahlar açabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler