Resident Evil Operation Raccoon City'den İlk Video

Capcom, Resident Evil adından her türlü yararlanmak için elinden gelen her şeyi yapıyor
30.03.2011 19:39 Alkan Adakaner


     SOCOM oyunlarının geliştiricisi Slant Six Games tarafından PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan çok oyunculu desteğe sahip Resident Evil: Operation Raccoon City'nin ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
      Operation Raccoon City'nin bu videosunun oyun içi olduğunu görüyoruz, fakat doğrudan oynanış görüntüleri bulunmuyor. Yine de videodan anladığımız kadarıyla aksiyonun bol olduğu Left 4 Dead benzer bir oyun bizi bekliyor.
 
     Klasik Resident Evil hayranlarının pek hoşuna gitmeyeceğini düşündüğümüz oyun, serinin aksiyona dayalı oyunlarını beğenenler için ideal. Ayrıca Left 4 Dead hayranları da oyuna yoğun ilgi gösterebilir.
 
     Left 4 Dead özentisi olmamasını ve kendine has özellikleri ile ön plana çıkmasını umduğumuz oyunun ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler