Resident Evil Resistance için Yeni Haritalar ve Karakterler Doğrulandı

12.02.2020 19:31 Gazali Çetinkaya

Capcom, Resident Evil Resistance'a dahil olacak iki yeni harita ve iki Mastermind karakterini tanıttı.


Haritalar
 
Abandoned Park 
 
 
 
Raccoon City'de yer alan korku temalı bir park. Şehir ele geçirildiğinden bu yana terk edilmiş durumda.
 
Casino
 
 
Çalışmaya devam slot makineleri, etrafa saçılmış yiyecekler, şehrin çöküşü sırasında eğlence tesisinin ne kadar aceleyle terk edildiğini anlatıyor. 
 
Mastermind Karakterler
 
Alex Wesker
 
 
Alex Wesker üst düzey bir Umbrella Pharmaceuticals çalışanı ve Proje Wesker öjeni programının bir parçası. İlk defa Resident Evil 5 - Lost in Nightmares'de karşımıza çıktı. 
 
Ozwell E. Spencer
 
 
 
Ozwell E. Spencer İngiliz aristokrat, multimilyoner, virolog, öjenik ve Umbrella Pharmaceuticals'ın kurucusu. 1996'da çıkan oyunda ilk defa karşımıza çıkan serinin antagonist karakterlerinden biri.

 
Resident Evil Resistance dört oyuncunun hayatta kalmaya çalıştığı ve bir oyuncunun da onları durdurmaya ve öldürmeye çalıştığı kişinin (Mastermind) rolünü üstleneceği; NeoBards Entertainment tarafından geliştirilen 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi. Resident Evil Resistance, çok oyunculu mod olarak Resident Evil 3 remake'e dahil olacak.

Resident Evil 3 remake 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler