Resident Evil: Revelations 1 ve 2 Switch için 28 Kasım'da Çıkacak

07.09.2017 04:12 Gazali Çetinkaya

 
   Resident Evil: Revelations ve Resident Evil: Revelations 2, 28 Kasım'da Kuzey Amerika ile Avrupa'da 30 Kasım'da Japonya'da Switch için çıkış yapacak, Capcom twitter'dan duyurdu.
 
   Kutulu sürüm Resident Evil Revelations Collection adı altında çıkacak ve içerisinde Resident Evil Revelations (kartuş), Resident Evil Revelations 2 (indirilebilir dijital kod) ve iki oyun için daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikler bulunacak. 
 
   Resident Evil: Revelations ilk olarak 3DS için çıkmıştı, ardından PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PC'ye geldi. Geçtiğimiz hafta içerisinde de PlayStation 4 ve Xbox One için çıktı. Resident Evil: Revelations 2 eş zamanlı olarak PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıktı, ardından PS Vita'ye geldi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler