Resident Evil: Revelations 2 Yapımcı Sanal Gerçeklik Cihazlarına Sıcak Bakıyor

14.10.2014 13:59 Ömür Gencer


       Günümüzün oyun dünyasında hızlıca yayılan sanal gerçeklik cihazları pek çok oyun geliştiricisinin dikkatini çekiyor. Bu geliştiriciler arasında Resident Evil'ın yapımcıları da yer alıyor. Resident Evil: Revelations 2'nin yapımcısı Michiteru Okabe, verdiği bir röportajda sanal gerçeklik cihazları için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Okabe röportajında şu cümlelere yer verdi:
 
"Ben sanal gerçeklik cihazları mantıklı. İki boyuttan üç boyuta geçtik. Şimdide ekrana bakmaktansa kendimizi oyunun dünyası içine sokacağız. Sanal gerçeklik cihazlarında oldukça ilgi çekici şeyler olacağına eminim. Bu cihazlar her oyun türü için öneme sahip olsa da sanal gerçeklik cihazların korku türü için ayrı bir önemi var. Bence artık bu teknolojiyle gelecekte ne yapabileceğimizi düşünmeye başlamalıyız."
   
     Sanal gerçeklik cihazının kullanıldığı başarılı bir Resident Evil oyunu serinin hayranlarının uzun süredir beklediği Resident Evil oyunu olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 21 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler