Söylenti: Resident Evil Revelations 3 Geliştiriliyor

23.11.2020 18:47 Gazali Çetinkaya

 
İlk oyunu 2012'de ve devam oyunu 2015'te çıkan Resident Evil Revelations serisi devam edebilir.

Capcom'un hacklenmesi sonucunda ortaya çıkan listede şirketin 2024 mali yılına kadar çıkarmayı planladığı oyunlar yer alıyordu ve bu oyunlardan biri de Resident Evil Outrage.

Daha önce Resident Evil 2 ve 3 remake ve Resident Evil: Village ile ilgili doğru bilgiler sızdıran AestheticGamer (Dusk Golem) tarafından belirtilene göre bu oyun Resident Evil Outrage veya Outbreak değil. Resident Evil Revelations 3.
 
Listede oyunun çıkış tarihi 2021 mali yılının dördüncü çeyreği olarak belirtilmiş.
 
Listede ayrıca Resident Evil 4 remake de yer alıyor. Resident Evil 4 remake ismini daha önce de birkaç kez duymuştuk. 
 
Capcom, şirketin dahili sistemlerinin hacklendiğini kendileri de doğruladı. Satış raporları, mali bilgiler ve bazı çalışanların kişisel bilgileri ele geçirilmiş. Oyunlarla ilgili sızdırılan bilgileri doğrulamalarını beklemiyoruz fakat yalanlamamaları doğru olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 21 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 39 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler