Resident Evil: Revelations 2'nin 10 Dakikalık Oynanış Videosu ile Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

01.11.2014 22:04 Tayfun Kumaş

 
    Capcom'un 2015'in ilk çeyreğinde PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için piyasaya süreceği Resident Evil: Revelations 2'nin yaklaşık 10 dakikalık oynanış videosu ve 16 yeni ekran görüntüsü yayınlandı.

    Resident Evil 5 ile 6 arasındaki bir zaman diliminde Claire ile Marry'nin hikayesini bölüm bölüm oynayacağımız oyunun, yeni videosunu ve yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

    Ancak aşağıdaki oynanış videosu, oyunun basına gösterim için hazırlanan demosundan hazırlanmıştır. Haliyle gösterilen gameplay oyunun son hali değildir ve oyun çıktığı zaman kalite ve içerik olarak değişkenlik gösterebilir.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler