Resident Evil: Revelations 2'nin Çıkış Tarihi ve Önemli Detaylar

02.12.2014 11:45 Alkan Adakaner


    Capcom'un bölümler halinde sunacağı Resident Evil: Revelations 2'de serinin ilk karakterlerinden birisi olan Barry Burton'ın geri döneceği ortaya çıktı. Barry'nin oyunun ikinci ana karakteri olacağı belirtiliyor.
 
    Açıklamalara göre Barry'nin amacı Claire Redfield ile birlikte olan kızı Moira'yı bulmakmış. Barry'nin bu macerası sırasında Natalia Korda adlı küçük bir kızla yolculuk edeceği de belirtiliyor. Natalia'nın düşmanların gelişini ve gizli nesnelerin yerini hissettiği de söyleniyor.

   Bu arada Capcom, Resident Evil: Revelations 2'de The Rotten ve The Revenant adlı iki yeni düşman türünün de bulunacağını onayladı. Rotten'ın saydam bir görünüşe sahip olacağı ve kemiklerinin göründüğü söylenirken, The Revenant'ın ise insan uzuvlarının dikilmiş halinden meydana geldiği vurgulanıyor.

Episode 1:
PSN US: 17 Şubat
PSN Avrupa: 18 Şubat
Xbox Live Global: 18 Şubat
Steaml: 18 Şubat

Episode 2:

PSN US: 24 Şubat
PSN Avrupa: 25 Şubat
Xbox Live Global: 25 Şubat
Steam: 25 Şubat

Episode 3:
PSN US: 3 Mart
PSN Avrupa: 4 Mart
Xbox Live Global: 4 Mart
Steam: 4 Mart

Episode 4:

PSN US:10 Mart
PSN Avrupa: 11 Mart
Xbox Live Global: 11 Mart
Steam: 11 Mart

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 7 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler