Resident Evil Revival Selection Duyuruldu

Resident Evil Code Veronica, serinin eski hayranlarına göre serinin "korku" özelliklerine sahip son oyunu
23.03.2011 08:03 Alkan Adakaner


     Capcom büyük bir sürpriz yaparak Resident Evil hayranlarını sevindirecek bir oyunun duyurusunu yaptı. Famitsu dergisinde Resident Evil Revival Selection duyuruldu.

      Revival Selection'ın içinde Resident Evil 4 ve Resident Evil Code: Veronica'nın HD sürümleri bulunacak. Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak bu pakette, extra içerikler olması beklenmiyor. Sadece oyunları HD olarak oynama şansı yakalayacağız. Yine de Capcom bir sürpriz yapabilir.

     Resident Evil 4'te Ada'nın Another Order modunun da Resident Evil Revival Selection'da olması bekleniyor. 

     Eğer hala Resident Evil 4 ve Code Veronica'yı oynamadıysanız bu iki oyunu Revival Selection paketinde oynama şansı yakalayacaksınız. Özellikle Code Veronica'yı oynayamayanlar için güzel bir duyuru.
 
    Şu an oyundan herhangi bir ekran görüntüsü veya video yayınlanmadı. Yine de yakında Famitsu dergisi taramalarını görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Revival Selection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler