Resident Evil: The Mercenaries 3D'den Ayrıntılar

29.10.2010 18:37 Alkan Adakaner

 
 
    Capcom, 3DS için iki Resident Evil oyunu duyurarak oyuncuları şaşırtmştı. İlk olarak yepyeni bir macera olan Resident Evil: Revelations duyuruldu.
 
    Daha sonra ise serinin ünlü Mercenaries modundan esinlenilerek geliştirilen Resident Evil: The Mercenaries 3D ortaya çıktı. Daha önce kısa bir videosunu gördüğümüz oyun hakkında yeni bilgiler yayınlandı:
 
* Resident Evil 4 ve Resident Evil 5'in Mercenaries modlarında bulunan bütün karakterler oynanabilir olacak. Yani Leon, Ada, Krauser, Hunk, Wesker, Chris, Jill ve Sheva'yı görme şansını yakalayacağız.
* Resident Evil 5'ten 8 bölüm, Resident Evil 4'ten ise 4 bölüm oyunda yer alacak.
* Daha önce Mercenaries modlarında görülmemiş gizli karakterler yer alacak.
* Yeni oyun modları olacak.
* Karakterler için alternatif kostümler yer alacak.
* Resident Evil 4 bölümleri Resident Evil 5 bölümlerine benzetilebilir, bunun nedeni 2 oyunun Mercenaries modlarının farklılıklar içermesi.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler