Resident Evil'ın 15. Yaş Günü Kutlandı

Umbrella Corporation'ın deneyleri nedeniyle zombiler ve çeşitli yaratıkların saldırısına maruz kalmıştık
22.06.2011 08:08 Alkan Adakaner


    Resident Evil serisinin 15. yaş günü Tokyo'da kutlandı. İlk 4 oyunu (1-2-3-Code Veronica) ile korku oyunları kategorisine adını altın harflerle yazdıran daha sonra aksiyon-gerilim türüne yönelen Resident Evil hala popüler bir oyun olma özelliğini koruyor.
 
     Şu sıralar Capcom da Resident Evil: Revelations (3DS) Resident Evil: Operation Raccoon City (PS3 & Xbox 360) ve HD yeniden yapımlarla seriyi devam ettiriyor. Bu oyunları bekleyen oyuncuların sayısı hiç de az değil.
 
     Japonya'daki EA (Air sözcüğünün Japonca fonetik okunuşu ile ilgili bir sözcük, Electronic Arts ile ilgisi yok) adlı bir bar'da kutlanan 15. yaş günü benim gibi serinin ilk oyunlarını piyasaya çıktığı zaman oyuncuların kendini yaşlı hissetmesine neden olabilir. İşte Resident Evil'ın yaş günü kutlamalarından görüntüler:
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler