Resistance 3 Betasına Katılma Hakkı Socom 4'te!

Resistance 3, PS3'e özel yapılıyor
09.04.2011 02:06 Levent Polater

 
    Sony'den bugün yapılan açıklamaya göre Resistance 3 multiplayer betasına katılım kodları SOCOM 4'ün seçkin kutularında olacak.
 
    Sadece önlerinde "Resistance 3" logosu bulunan SOCOM 4 kutularında bulunacak kodlar sayesinde oyuncular Insomniac yapımı FPS oyununu çıkmadan önce bedava deneme şansı yakalayacaklar. Beta'da bulunacak özelliklerin ise henüz açıklanması bekleniyor.
 
     Alınan bilgilere göre beta tarihi de bu kutularda yazılacak. Resistance 3'ün tam sürümü ise bu Sonbahar'da çıkışını yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 1 Saat önce CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 8 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 9 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler