Resistance 3'e Move, 3D ve Sharpshooter Desteği

Bu kadar havalı durmanıza gerek yok! Elinizdeki gerçek bir silah bile değil
30.03.2011 06:22 Alkan Adakaner


      Playstation 3'e özel çıkan FPS oyunlarında görmek istediğimiz özellikler Resistane 3'te de bulunacak. Nedir mi bunlar? PS Move, 3D ve Sharpshooter tabi ki. Oyunun geliştiricisi Insomniac'ın açıklamasına göre Resistance 3 bütün bu desteklere sahip olacak.
 
       Eylül ayının başında Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak olan Resistance 3 kaliteli grafikleri ve videolardan anladığımız kadarıyla önceki oyunlara göre daha gelişmiş atmosferi ile dikkat çekiyor.
 
       Özellikle Sharpshooter desteğinin senaryo modunda oyunculara büyük avantaj sağlayacağını söyleyebiliriz. Yani Insomniac doğru bir karar almış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 3 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 3 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 4 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler