Respawn Entertainment, Star Wars Oyunu için Yapımcı Arıyor

15.03.2021 02:26 Gazali Çetinkaya

 
Titanfall ve Star Wars Jedi: Fallen Order geliştiricisi Respawn Entertainment, yeni bir Star Wars oyunu yapıyor.

Stüdyonun baş yapımcısı Blair Brown, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Star Wars oyunu üzerinde çalışacak deneyimli bir yapımcı aradıklarını duyurdu.

Henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da stüdyonun Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyununu geliştirdiğini biliniyor. İlk oyunun satış anlamında iyi bir başarı sergilemesinden sonra ikinci oyunun sinyalleri verilmişti. Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson'ın Star Wars Jedi: Fallen Order'dan "tamamen yeni bir serinin ilk oyunu" olarak bahsetmesi de bunu doğruluyor.

Electronic Arts ile Lucasfilm Games beraber birden fazla Star Wars oyunu geliştiriyor ve bunlardan biri Respawn Entertainment'ın. Şimdilik daha fazla bir detay bulunmuyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order'ı şu anda PlayStation, Xbox ve PC'de EA Play ile oynanabilirsiniz. Yeni nesil optimizasyon güncellemesi de geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler