Rhythm Heaven Wii Yolunda

29.09.2010 16:26 Levent Polater


   
http://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2008/07/22/rhythmguys.jpg
 
    DS'in en orjinal oyunlarından biri olan Rhythm Heaven, Wii'ye de çıkışını yapacak gibi görünüyor. Çeşitli ritim ve müzik içerikli bölümlerden oluşan oyunda müziğe kendimizi kaptırarak doğru tuşa doğru zamanda basma aksiyonunu gerçekleştiriyorduk. Her yönü ile ve farklı çizgisiyle son zamanların DS'e çıkışını yapmış en orjinal konsepte sahip oyunlarından biri olduğu inkar edilemez.
 
    İlk kez GBA'da 2006'da boy gösteren Rhythm Heaven'ın daha sonra 2008'de Japonya'ya DS versiyonu yapılmıştı. Şimdi tam olarak resmiyet kazanmasa da oyunun Wii'ye de çıkışını yapacağı belirtildi. Bu port mu olacak, yoksa tamamen başka bir oyun mu, henüz burası bilinmiyor. Kısa sürede kesinlik kazanacağını düşünüyorum. Şimdilik gözünüz bizde olsun!
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rhythm Heaven Platformlar: Wii DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Müzik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 17 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler