Rise of the Tomb Raider Xbox Game Pass'e Geliyor

26.02.2018 00:13 Gazali Çetinkaya

 
   Larry Hryb twitter üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Rise of the Tomb Raider'ın mart ayında Xbox Game Pass'e ekleneceğini duyurdu.

   Rise of the Tomb Raider dışında yedi oyun daha önümüzdeki ay sisteminin kütüphanesine eklenecek. Bu oyunlar bu hafta içinde Xbox Wire üzerinden açıklanacak.
 
   Xbox Game Pass şu anda sadece bir aylık aboneliğe sahip ve 20 Mart tarihinden itibaren altı aylık Xbox Game Pass aboneliği kartları seçili perakendecilerde $59.99 fiyattan satışa sunulacak. Larry Hryb'ın paylaştığı fotoğraf 12 aylık abonelik seçeneğinin de geleceğini söylüyor.
 
   Geçtiğimiz ay duyurulduğu üzere, Microsoft Studios'un Xbox One'a özel oyunları çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass'e eklenecek. Bu oyunlardan ilki 20 Mart 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Sea of Thieves. Ardından State of Decay 2, Crackdown 3 ve Microsoft Studios tarafından Xbox One'a gelecek diğer tüm oyunlar çıktığı gün sistemin kütüphanesine eklenecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 6 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler