Rise of the Tomb Raider'ın PlayStation 4 Sürümü Resmi Olarak Duyuruldu

19.07.2016 17:06 Gazali Çetinkaya

   İki gün önce GameStop Italy tarafından ortaya atılan çıkış tarihi doğrulandı ve Square Enix, serinin 20. yılına özel olarak oyunu Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration adı altında resmi olarak duyurdu.
 
   11 Ekim tarihinde çıkış yapacak oyunun içerisinde ise; önceden çıkmış tüm DLC'ler, kıyafetler ve silahların dışında yeni extreme survivor zorluğu, yeni co-op modu Endurance, yeni hikaye modu Blood Ties (Bu mod PlayStation VR desteği sunacak) gibi birçok yeni içerik bulunacak.
 
   PlayStation 4 sürümünde gelecek bu yenilikler Xbox One ve PC sahiplerini de sunulacak. Son olarak ön sipariş verenlere sanatsal çalışmaların bulunduğu bir de kitap verilecek ve oyunun fiyatı ise 60 dolar.
 
   Oyunun kapak tasarımına ve paketin tüm içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler