Rise of the Triad: Ludicrous Edition Tüm Platformlar için Duyuruldu

17.09.2022 13:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Apogee Entertainment ile New Blood Interactive ve geliştirici Nightdive Studios, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, GOG) için Rise of the Triad: Ludicrous Edition'ı duyurdu. Oyun 2023'ün başlarında çıkış yapacak. 
 
Limited Run Games, oyunun hem standart hem de Collector paketlerinin fiziksel sürümlerini birden fazla platforma dağıtacak ve gelecekte daha fazla ayrıntı açıklanacak. 
 
Rise of the Triad: Ludicrous Edition, oyuncuları vahşi aksiyonla dolu çağa geri götürüyor. Nightdive'ın ünlü KEX Motoru sayesinde modern döneme getirilen Ludicrous Edition, 4K görselleri, artırılmış görüş alanını, saniyede 60 fps'i, patlamaları, büyülü bir beyzbol sopasını, bulut kayıtlarını, başarımları, çok oyunculu desteği ve daha fazlasını getiriyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1421490/Rise_of_the_Triad_Ludicrous_Edition/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler