Risk of Rain 2 PC'de 11 Ağustos'ta Erken Erişimden Çıkacak

21.07.2020 22:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Hopoo Games, çok oyunculu roguelike oyunu Risk of Rain 2'nin PC'de 11 Ağustos'ta erken erişimden çıkacağını duyurdu.
 
1.0 sürümü ile birlikteo Captain adlı yeni bir oynanabilir karakter ile oyuncuları Ay'a götürecek ve yeni düşmanlar ile son boss savaşını içerecek yeni bir seviye oyuna eklenecek.
 
Bunların yanı sıra özel sunucular oluşturmak ve katılmak için sunucu tarayıcısı, yeni eşyalar, yetenekler, ekipmanlar ve daha fazlası eklenecek.
 
Ayrıca oyunun fiyatı 20 dolardan 25 dolara çıkacak. Şu anda Steam'de 60,00 TL'den satılıyor.

1.0 sürümünün konsollara sonbaharda gelmesi planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Risk of Rain 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Hopoo Games Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: çok oyunculu roguelike Çıkış Tarihi: 28 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler