Ritmik Shooter Oyun Audica'nın PS VR Sürümü Bugün Yayınlandı, PS VR Versiyona Özel Şarkılar

05.11.2019 12:40 Özgür Eroğlu

 
Harmonix Music Systems, Inc'nin yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlendiği ritmik shooter VR oyunu Audica'nın PlayStation VR versiyonu bugün itibariyle erişime açıldı. Oyunun PC sürümü Mart 2019'da yayınlanmıştı.
 
Ayrıca PS VR sürümüne özel olarak eklenen şarkılar için bir video paylaşıldı. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Audica, Rock Band ve Dance Central'ın yapımcısı Harmonix'ten VR ritmik shooter oyunu. Bir çift ritim patlatıcısı ile donanmış olarak, dünyanın en popüler elektronik sanatçılarından bazılarının şarkılarını ritmini vuruyor ve parçalıyorsunuz. Zamanlamanız ve formunuz ne kadar iyi olursa, puanınız da o kadar iyi olur. Puanınız ne kadar yüksekse Audica Liderler Sıralaması'ndaki yeriniz o kadar yüksek olur. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Audica Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Harmonix Music Systems Dağıtıcısı: Harmonix Music Systems Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler