Road 96, 14 Nisan'da PlayStation ve Xbox Konsollarına Geliyor

12.02.2022 12:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ravenscourt ve geliştirici DigixArt, 14 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için macera oyunu Road 96'yı yayınlayacağını duyurdu. Road 96 ilk olarak 16 Ağustos 2021'de Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Kendi kişisel özgürlük yolculuğunda heyecan verici yerleri ve sıra dışı insanları keşfedeceksin. Tarantino, Coen Kardeşler ve Bong Joon-ho'dan esinlenen, sürekli gelişen ve hikâye odaklı bir macera. Valiant Hearts ve Memories Retold'un ödüllü yaratıcıları tarafından yapıldı. HP Inc. tarafından başlatılan OMEN Presents inisiyatifinin bir parçası olarak duyuruldu.

Aksiyon, keşif, düşünceli melankoli anları, insan karşılaşmaları ve çılgın durumlar. Otoriter yönetim ve baskı dolu bir ortamda geçen bir hikâye. Çarpıcı görsel tarz, 90'ların gözde parçalarıyla dolu oyun müzikleri ve her bir oyuncunun Road 96'da kendi benzersiz hikâyesini yaratmasını sağlayan binlerce rota. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1466640/Road_96/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Road 96 Platformlar: PC Geliştirici: Digixart Dağıtıcısı: Digixart Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler