Rock Band Serisinin Paylaşım Sistemi Rock Band Network Kapatıldı

19.09.2014 15:31 Ömür Gencer

   
      Rock Band oyuncuları Rock Band Network adlı sistem üzerinden kendi parçalarını birbiriyle paylaşabiliyorlardı. Bünyesinde 2121 şarkı bulunduran bu sistem dört yıllık hizmet süresinin sonuna geldi.
 
     Geliştirici ekip Harmonix, yayınladığı açıklamayla bu sistemin kapatıldığını duyurdu. Ekip böyle bir sistemdeki şarkıların oyun için çıkan resmi DLCleri gölgede bırakacağını hiç düşünmediklerini söylerken 2013'den beri Rock Band Network'ün teknik hatalardan geçilmediğini kabul etti.

     Rock Band Network üzerinden paylaşım yapılamayacak ancak sistemde yer alan parçalar indirilebilir olarak kalacak. Son olarak firma bu sistemin kapanmasının Rock Band'in sonu olmadığını ve Harmonix'in Rock Band serisi için sürekli yenilikler düşündüğünü söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band: The Beatles Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: 1C Publishing Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler