Rock of Ages'in Çıkış Videosu

PC sürümünde Trollface kaya modeli ve oyun müzikleri de bulunuyor, harika!
04.09.2011 16:27 Gökhan Yılmaz

 
     Zeno Clash yapımcısının son oyunu Rock of Ages Xbox 360 için oyuncuların beğenisine sunulmuştu ve PC için 7 Eylül'de Steam üzerinden çıkıyor. Oyunun çıkış videosunu kaçırdıysanız aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. İzlerken kendinize "Neler oluyor?!" diye sorabilirsiniz.
 
     Oyun PC sürümünü ön sipariş ile satın almak isterseniz %10 indirim avantajından yararlanarak oyuna 10$ yerine 9$'a sahip olabiliyorsunuz.
 
     Rock of Ages, başarılı bir yapım olarak karşımıza çıkacak mı bilinmez fakat orijinal bir yapım olacağı kesin. Oyunun PlayStation 3 sürümünün çıkış tarihi ise henüz belli olmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock of Ages Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Atlus Tür: Platform Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler