Rocket League'de Bu Yıldan Sonra Loot Box Olmayacak

06.08.2019 23:55 Özgür Eroğlu

 
Epic Games geçtiğimiz günlerde Fortnite'ın "Save The World" modundan loot boxları kaldırmıştı. Buna benzer bir değişim de yıl sonunda Rocket League için geliyor. Loot box olanan bilinen ve rastgele dağıtılan tüm loot box kutuları oyundan yıl sonundan kaldırılacak. Epic Games oyun dünyası için gerçekten ilginç hamleler yapıyor.
 
Şu an için çok fazla ayrıntıya sahip değiliz fakat ayrıntıların ilerleyen vakitlerde açıklanacağını söyleyen firma aynı zamanda, resmi blog yazısında “yeni sistemimizin yanı sıra doğrudan satın almak için Rocket Pass Premium, DLC Cars ve Esports Shop eşyalarının teklif edilmeye devam edeceği” yazıyor.
 
Oyun dünyası tarafından oldukça tartışılan loot boxların kaldırılması gerçekten çok ilgin. Oyun severlerin bir kısmı kumar ve sahtekarlık gibi görürken diğer kısmı bir eğlence unsuru olarak görüp sorun olmadığını düşünüyor. Loot boxlarıyla ünlü firmalardan ilerleyen günlerde bir gelişme olacak mı hep birlikte göreceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler