Rockstar Games, Bully'i PS3'e Taşıyor Gibi(Güncel)

ESRB sayfasından alınan görüntü Bully'i PS3 kullanıcıları için müjdeliyor
18.12.2012 19:29 Alkan Adakaner


     Rockstar Games, son dönemlerde Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption ile anılır oldu, ama onların daha çok sayıda beğenilen yapımı var. Bu oyunlardan biri de şüpheye yer yok ki Bully'dir. Playstation 2, Wii, PC ve Xbox 360 için hazırlanan bu oyun şimdi de Playstation 3 yolunda gibi görünüyor.
 
      ESRB'nin listelemesine bakarsak Bully, Playstation 3 için hazırlanıyor. Muhtemelen bu oyun Playstation 2'deki Bully'nin PS3'e uyarlanması olacak. Eğer Xbox 360 sürümü uyarlanırsa grafiksel olarak çok daha iyi bir oyunla karşılaşabiliriz.
 
     Rockstar Games son dönemlerde Playstation 2'deki GTA oyunlarını da Playstation 3'e taşıyor. O nedenle Bully'nin de PS3'e gelmesi gayet doğal. Bu oyunun hayranları gerçekten de çok memnun olacaklardır.
 
     Güncelleme: Anlaşılan ESRB, 6 adet Rockstar oyununun PS3'e geleceğini söylüyor. Bu oyunlar Bully, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Midnight Club, Midnight Club 2, Midnight Club 3: DUB Edition Remix ve Red Dead Revolver olarak listede görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler