"Rockstar Games Şarkılarımı Çaldı"

11.10.2013 12:06 Gökhan Yılmaz

 
     Grand Theft Auto V'in radyo kanallarında çalan 200'den fazla şarkı bulunuyor ve bunların sahiplerine lisansları için az sayılmayacak bir ücret ödenmiş durumda. Fakat aralarından biri ödeme alamamış ve bu nedenle dava açmaya hazırlanıyor.
 
     C-Walk ve Nothin' But the Cavi Hit isimli parçaların sahibi Daz Dillinger, bu şarkılar için hiçbir ödeme almamış. Rockstar'ın göderdiği 4.271$'lık teklifi düşük bularak kabul etmemiş ama şarkıları oyun içerisinde bulunuyor.
 
     Rapçi şu anda daha iyi bir teklif bekliyor yoksa satılmış olan 15 milyon kopyanın geri çekilmesini ve satılmamış olan oyunların da imha edilmesini talep edecek. Bu nedenle Rockstar Games'e 14 günlük süre tanımış.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler