Rockstar, Grand Theft Auto Filmine Nasıl Bakıyor

Niko'yu beyaz perdede görmek, saatlerce yönetmekten farklı olacaktır; ama ne yönde?
10.09.2013 13:52 Gökhan Yılmaz

 
     Rockstar kuruculanrından Dan Houser'a pek çok kez film teklifi gelmiş fakat para için Grand Theft Auto'nun ismini riske atmaya değmeyeceği için reddedilmiş.
 
     Guardian'a konuşan Houser bu konu hakkında şunları söylüyor: "Bize pek çok kez teklif edildi fakat böylesine değerli bir şeyi para için riske etmeye değmezdi. İstediğimiz şeyi yaratıcı bir şekilde ortaya koyma özgürlüğümüz muazzam bir değer. Eğer Hollywood'a giderseniz oradakilerin ortaya iş koyarken bundan feragat ettiğini görürsünüz. Yine de GTA'yı bir TV dizisi olarak hayal etmek daha kolay, ki bunu da yaptığımız takdirde yine yaptığımızdan fazlasını kaybederiz."
 
     "Biz bu açık dünya deneyimini 100 saatlik oynanış süresi ve oyunculara istedikleri herşeyi yapabilecekleri bir özgürlükle sunmak istiyoruz. Banka soymaktan yoga yapmaya ve TV izlemeye zamanınızı istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Şimdi bunu 2 saatlik (Film) veya 12 saatlik (Dizi) deneyimlerle nasıl karşılaştırabilirsiniz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 1 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 4 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 6 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler