Rockstar, Twitter Hesabı Üzerinden BBC'nin GTA Belgeselini Bombaladı

16.09.2015 13:45 Samet Konuksal


    BBC'nin GTA yapımcısı Rockstar Games'in GTA III çıkış döneminde avukatlarla yaşadığı problemleri anlatan belgesel filmi Game Changers dün gece yayınlandı. 90 dakikalık film yayınlanırken hali hazırda bu konuyla ilgili problemler yaşayan Rockstar, Twitter üzerinden de boş durmadı.
 
    Hatırlatma yapmak gerekirse Rockstar BBC'nin kendilerinden böyle bir proje yapmak için izin almamasından dolayı konuyu mahkemeye kadar taşımıştı. Mahkemeyle ilgili henüz sonuç gelmemişken film yayınlanırken Rockstar da Twitter hesabı üzerinden, "Basil Brush(Çocuk programı) yok muydu? Bu saçma, uydurma hikayeler de neyin nesi?" şeklinde bir tepki gösterdi.
 
    Rockstar'ın haricinde BBC'ye Twitter üzerinden tepki gösteren izleyicilerin sayısı da epey fazlaydı. Belirtilenlere göre BBC'nin belgesel filminde yapımcı ekipten neredeyse hiç bahsedilmiyor, tüm GTA oyunlarından sadece Rockstar'ın sahibi sorumluymuş gibi gösteriliyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler