Rockstar'ı PlayStation Meeting Etkinliğinde Görebilir Miyiz?

14.08.2016 12:56 Gazali Çetinkaya

   
   Oyun dünyasında özellikle önemli etkinlikler yaklaşırken çok fazla söylenti ve sızıntı haberi ortaya çıkıyor. Bu haberlerin bir kısmı doğru olarak çıksa da gerçekleşmeyen haberler de mevcut. Şu sıralar çoğu kişinin istediği duyurulardan birisi de Rockstar Games tarafından yeni bir oyun.
 
   Kendileri 2013 yılında ilk olarak PS3 ve X360 çıkarttığı GTA 5'in ekmeğini PC ve günümüz neslindeki konsollarda yemeye devam ediyor. Kesinlikle hak ediyorlar ancak PS3 ve X360 zamanında Max Payne 3, Red Dead, GTA 4 ve GTA 5 gibi yapımlar çıkaran ekibin bu nesilde bir tek GTA 5 ile boy göstermesi pek kabul edilebilir bir şey değil. Yeni oyunların da gelmesi muhakkak gerekiyor.
 
   Haberleri takip edenler bileceği üzere de PlayStation Meeting etkinliği yaklaşıyor ve geçtiğimiz günlerde Take Two finansal raporlarını paylaşmasıyla birlikte Rockstar Games'in yeni projeler üzerinde çalıştığını bunların da yakında tanıtılacağını belirtmişti.
 
   Tabii ki sadece buna dayanarak Rockstar Games'in PlayStation Meeting etkinliğinde bir duyuru yapmasını beklemiyoruz. Söylenti ve sızıntı haberleriyle meşhur Tidux adlı kullanıcı da bu durumun gerçekleşeceğine inanıyor. Sizinde aşağıdan görebileceğiniz üzere kendisi attığı tweet ile Rockstar'ın PlayStation Meeting etkinliğinde olacağını ima etmiş. 
 
 
   "Kim kardeşim bu Tidux, niye inanalım buna" diyecek olursanız kendisini doğrulanan ve yalanlanan birçok söylenti haberi var. Bu yüzden bize sadece 7 Eylül tarihini beklemek kalıyor. Umarız bu söylenti haberi doğru çıkar da Rockstar Games'in yeni oyunu için bir tanıtım videosu görebiliriz. Çünkü artık zamanı geldi de geçiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler