Rockstar'ın Grand Theft Auto 6'ya Dair Fikirleri Var

03.02.2015 16:28 Tayfun Kumaş

 
    Henüz Grand Theft Auto V'in etkisini halen üzerimizden atamamışken yıllardır serinin geliştiricisi Rockstar North'ta yapımcı olarak görevini sürdüren Leslie Benzies, Grand Theft Auto 6'ya dair ipuçları verdi.

    Katıldığı bir konferansta konuşan Benzies; "Bizi 45 yıl daha idare edecek fikirlerimiz var. Grand Theft Auto 6'nın ne olacağı ve nasıl bir şeye benzeyeceğini söylememiz şu anda zor ancak bazı fikirlerimiz var" diyerekten Grand Theft Auto 6'yı bir nevi onayladı. Tüm zamanların en büyük serilerinden birine bir şeyler katmanın güzel olacağını vurgulayan Benzies; "Önce fikirler gelir, olayın nerede geçeceği oluşur, sonrasında görevleri tanımlamak gelir ve işe koyuluruz. Şimdiye kadar konuk olduğunuz Los Angeles (Los Santos), New York (Liberty City) ve Miami (Vice City)'den farklı şeyler yapmak zorundasınız. GTA serisinde harita ve hikaye bir bütündür, her şey bunun üzerinden ilerler" diyerekten sözlerini noktaladı. Bu cümlelere bakınca oyuncuların merakla beklediği Vice City yerine başka bir şehirde geçeceğini de düşünebiliriz.
 
    Hatırlayacak olursanız Grand Theft Auto IV piyasaya çıktığı zamanlar, Grand Theft Auto V'e dair olan düşüncelerini de bu şekilde vurgulamıştı. Henüz çok erken ancak şimdiden Grand Theft Auto 6 için hazırlıklı olmamız lazım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler