Rogue Legacy 2'nin Arcane Hollows Güncellemesi İki Yeni Sınıf ve Bir Yeni Bölge Getiriyor

22.02.2021 09:27 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Cellar Door Games, roguelite aksiyon platform oyunu Rogue Legacy 2 için Arcane Hollows güncellemesini yayınladı.

Yeni bölge Stygian Study eklendi. Stygian Study krallığın atan kalbi ve araştırma ile ilerlemenin merkezi. Yeni düşmanlar ve boss içeren bu bölgeye hazırlıklı olduğunuz sürece istediğiniz zaman girebilirsiniz.
 
İki yeni oynanabilir karakter sınıfı eklendi. Düşmanların üstüne mermi yağdıran Gunslinger ile gizlilik ve hızla ilerleyen suikastçı Assassin.
 
İlk oyundan Architect özelliği de geri döndü. Bu özellik bir önceki dünyayı tekrar oynamaya olanak sağlıyor. Boss'larla antrenman yapmak, Fairy Room görevlerini tekrar denemek ve %100 bitirmek için kullanılabilir. Her kullanıldığında giriş fiyatı artıyor.
 
Bu güncellemeyle birlikte Rogue Legacy 2 içerik açısından ilk oyunu geride bıraktı ve henüz Steam ile Epic Games Store'da erken erişimde bulunan oyun için daha fazla güncelleme yolda.

Arcane Hollows tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rogue Legacy 2 Platformlar: PC Geliştirici: Cellar Door Games Dağıtıcısı: Cellar Door Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler