Rol Yapma Aksiyon Oyunu Salt and Sacrifice, 10 Mayıs'ta Geliyor

11.02.2022 11:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciler Ska Studios ve Devoured Studios, Salt and Sacrifice'ın 10 Mayıs'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bir zamanlar huzur içinde olan bir krallık, dizginlenmemiş kaosun acımasız tecessüsleri olan ve yavaş yavaş krallığa sızan Büyücü dalgalarıyla kaosa sürüklenir. Ayıplanmaya mahkûm bir kuvvet olan Mimlenmiş Engizisyoncular (Marked Inquisitors), bir kez daha Büyünün varoluşsal tehdidine karşı durmak için seferber olur. Saklı kalmış bir sır, kadim bir imparatorluğu tamamen yıkımın eşiğine götürme tehlikesi arz ediyor. 
 
Mimlenmiş bir Engizisyoncu (Marked Inquisitor) olarak, diyarda dolaşan Büyücüleri takip ederek, avlayarak ve yok ederek batı sınırında yolculuk edeceksin. Engizisyona bağlı olabilirsin ama yapacağın seçimler senin elinde.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Salt and Sacrifice Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SKA Studios Dağıtıcısı: Ska Studios Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler