RollerCoaster Tycoon World, 2016'nın Başına Ertelendi

13.11.2015 19:05 Ömür Gencer


      Simülasyon hayranlarının merakla beklediği RollerCoaster Tycoon World için bir beta düzenlenmişti. Geliştirici ekip bu beta sırasında yaşadığı sorunlar nedeniyle oyunu 2016 yılına ertelemeye karar verdi.
 
      Atari, beta sırasında oyuncuların hız treni inşa ederken çeşitli sorunlarla karşılaştığını ve bu yüzden oyunun 2016'nın başında çıkacağını dile getirdi. Oyuncuların Atari'ye ilettiği isteklerden birisi, sıfırdan hız treni yapmak yerine bazı hazır parçaların yer alması. Bir diğeri ise trenin, raylar üzerinde uçuyormuş gibi ilerlediği. Ayrıca oyundaki fencing yani çit aracının da geliştirileceği belirtiliyor.
 
      Oyun için bir beta sürecinin daha olacağını hatırlatalım. Oyunu ön sipariş eden oyuncuların katılabileceği bu beta süreci Aralık ayında düzenlenecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RollerCoaster Tycoon World Platformlar: PC Geliştirici: Pipeworks Dağıtıcısı: Atari Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler