Romance of the Three Kingdoms XIV Batı Oyuncuları İçin 2020'de Geliyor

01.08.2019 20:10 Nursema Emre

 
Koei Tecmo yeni bir duyuruyla birlikte Romance of the Three Kingdoms XIV'nın Batı'daki PlayStation 4 ve PC oyuncuları için 2020'nin başlarında geleceğini söyledi. Oyun Japonya'da bu kış geliyor.
 

 
Bir klasik olan serinin son oyunu, antik Çin Hanedanlığı'nın düşüşün döneminde geçecek. Oyunun haritası, ele geçirilen bölgeleri basitleştirilmiş bir renk sistemiyle gösteriliyor ve siz de topraklarınızı genişletmenin heyecanını yaşıyorsunuz. Savaşlardan diplomatik işlemlere kadar her şeyi topraklarınızı genişletmek ve korumak için kullanın.
 

 
Oyunun teaser fragmanını ve serinin tarihsel geçmişine dair olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek içinse oyunun resmi web sayfasına buradan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler