Roots of Insanity Çıkış Tarihi Duyuruldu

04.03.2017 07:06 Gazali Çetinkaya

 
   Türk yapımı Roots of Insanity için çıkış tarihi verildi. Unreal Engine ile tasarlanan birinci şahıs/üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Roots of Insanity 3 Nisan 2017 tarihinde PC üzerinde $9.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 

"August Valentine Hastanesi’nde sıradan bir gece mesaisi geçireceğini düşünüyordun, ama bu gece, hayatının en korkunç ve akıl almaz gecesine dönüştü. Dr. Riley McClein olarak neyin gerçek olup neyin olmadığını anlamaya çalışırken hastanedeki esrarengiz olayları çözmen gerekiyor. Hem de aynı zamanda yıllardır sana huzur vermemiş epilepsi krizleriyle başa çıkmaya çalışırken… Bu geceden sağ çıkmak, hastalarını kurtarmak ve en önemlisi aklını kaçırmamak için elinden geleni yapmalısın."

 
   Geliştirici stüdyo Crania Games Roots of Insanity çıkış tarihi duyurusunu bir video eşliğinde yaptı. Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Roots of Insanity Platformlar: PC Geliştirici: Crania Games Dağıtıcısı: Crania Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler