Routine, PC Çıkışından Sonra PS4'e de Gelebilir

20.02.2014 22:50 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz senenin yaz aylarında ortaya çıkarılan Routine, Dead Space'in geliştiricilerinin kurduğu bağımsız yapımcı Lunar Software tarafından yapılıyor. İlk videosuyla birlikte epey ilgi çeken oyun için yeni bir güncelleme haberi yayınlandı.
 
    Oyunun Greenlight sayfasından gelişim süreciyle ilgili yeni bir mesaj yayınlayan ekip, uzun süren sessizlikten dolayı özür diledi. Oyunun yapımında epey bir yol ilerlendiğini söyleyen ekip, çıkıştan %100 emin olana dek resmi tarihin verilmeyeceğini belirtti. Buna ek olarak yayınlanan yazıda bir de soru cevap bölümü yer aldı. Oyunun Xbox One ve PS4 sürümünün gelip gelmeyeceğine ilişkin soruyu yapımcı ekip, "PC çıkışından sonra PS4 için de küçük bir ihtimal bulunuyor." cümlesiyle yanıtladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Routine Platformlar: PC Geliştirici: Lunar Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler