Routine'in Oynanış Videosu Tüylerinizi Ürpertecek

25.06.2013 17:15 Talha Aynacı

 
   Dead Space'in yapımında da rol almış bir grup tarafından kurulan Lunar Software'in ilk yapımı, First Person bakış açısına sahip korku oyunu Routine, 2012 yılında duyurulmuştu.
 
   Normalde Mart/Nisan 2013 tarihinde Steam çıkışını gerçekleştirmesi gereken; Bağımsız programımızda da değindiğimiz hatta uzun süredir herhangi bir oynanış videosunun yayınlanmamış olmasından ötürü eleştirdiğimiz yapımdan son derece etkileyici, atmosfer dolu bir video geldi.
 
   Öncelikle görüntülerin alfa sürümünden olduğunu belirtelim. Routine, terk edilmiş bir ay üssünde  ve 80'lerin teknolojisiyle inşaa edilmiş alternatif bir gelecekte geçiyor. Oyun ilerleyişinizde yaptığınız araştırmalar sonucu bulduğunuz her bilgi, sizi oyunun farklı sonlarından birine götürerek bu terk edilmiş üssün gizemini çözmenizde yardımcı olacak.
 
   Ancak oyunun en önemli detayı şu ki: herhangi bir şekilde ölürseniz bu "kalıcı" oluyor. Yani kaldığınız yerden devam edemiyor ve hikayeye en baştan başlıyorsunuz. Burda ise "roguelike" diye tabir ettiğimiz her seferinde daha farklı mekan dizilimi, farklı şekilde gelen düşman yapay zekası gibi detaylar işin içine giriyor ve yeni denemenizde yeni bir oyun alanıyla karşılaşıyorsunuz. Anladığımız kadarıyla oyundaki tek silah CAT ("Cosmonaut Assistance Tool") ve oyun içinde bulacağınız floppy diskler yardımıyla silahınızı güncelleyebiliyorsunuz. Yapımın çıkışında Oculus Rift desteğine de sahip olacağı gelen haberler arasında.
 
Keyifli seyirler...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Routine Platformlar: PC Geliştirici: Lunar Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 2 Dk önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 4 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 4 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler